Försäljning med laget

Idrott eller annan typ av föreningsliv är något de flesta av oss kommer i kontakt med under vår uppväxt. Det är viktigt på många sätt. Det skapar sammanhållning, tillhörighet och gemenskap och ger oss vänner för livet. Idrott och träning är också viktigt för hälsan. Det gör oss friska, starka och stresståliga.

Många lag åker på träningsläger och cuper. Det skapar oförglömliga minnen för barnen och stärker lagsammanhållningen. Men att resa och övernatta kostar mycket pengar. För att föräldrarna inte ska behöva betala och för att alla ska få möjligheten att åka med brukar laget göra en lagförsäljning för att tjäna ihop pengar till laget. Det kan både vara roligt och utvecklande att sälja saker. Barnen lär sig att ta eget ansvar och att själva bidra med sin förtjänst till den gemensamma lagkassan. Med Olivprinsen får laget en trygg och lyckad försäljning. Ni säljer vår lättsålda, prisbelönta och prisvärd olivolja. Alla lag får en personlig kontakt som hjälper er igenom hela försäljningen.

Därför ska ditt lag eller förening sälja med Olivprinsen:

  • En lyxig olivolja är även en bra ”gå bort present” vilket gör att många vill köpa.
  • Hög förtjänst! Ni tjänar mycket per såld flaska.
  • Prisbelönt olivolja! Vår olivolja heter Merula och har vunnit flera internationella tävlingar och håller absolut högsta kvalitet. Senaste utmärkelsen GOLD award i NYIOOC (New York International Olive Oil Competition).
  • Olivolja är en enkel produkt att sälja, något alla behöver!
  • Nyttig! Olivolja innehåller stora mängder antioxidanter som anses ha flera positiva hälsoeffekter.
  • Helt riskfritt – inga utlägg!

Sammanfattningsvis kan man säga att olivolja är en utmärkt produkt när man ska göra försäljning med laget. Olivoljan har många användningsområden i köket och har genom årtusenden används både för sin kulinariska mångsidighet och också för sina hälsosamma fördelar.