GREE je globalni lider u industriji klimatizacije, sa snažnom predanošću inovacijama i ekološkoj održivosti. Osnovan 1991. godine i sa sjedištem u Zhuhaiu u Kini, GREE je izrastao u najveću svjetsku specijaliziranu tvrtku za klimatizaciju, integrirajući istraživanje i razvoj (R&D), proizvodnju, prodaju i servis. Misija tvrtke je inovirati i stvoriti nove načine kako pomoći ljudima da žive dobro i da im bude udobno bez obzira gdje žive, rade ili se igraju.

Zašto preporučamo klime Gree?

Jedan od najistaknutijih aspekata GREE-a je njegova predanost istraživanju i razvoju, pri čemu ovom području izdvaja 3% svog godišnjeg proračuna. Ova predanost dovela je do toga da GREE postane pionir u industriji, posebno s upotrebom ekološki prihvatljivog rashladnog sredstva R410A. Inovacije GREE-a protežu se izvan stambenih jedinica do nekih od najnaprednijih komercijalnih klima uređaja dostupnih danas na tržištu.

Globalna prisutnost GREE-a je značajna, s preko 400 milijuna korisnika diljem svijeta i proizvodima koji se izvoze u više od 160 zemalja i regija. Filozofija tvrtke usredotočena je na strast, inovaciju i realizaciju, s ciljem stvaranja boljeg života za čovječanstvo kroz svoje proizvode. GREE-ov fokus na kvalitetu i zadovoljstvo kupaca također je bio ključ njegovog uspjeha, a tvrtka održava vodeću poziciju u zadovoljstvu kupaca i lojalnosti u industriji devet uzastopnih godina od 2011.

Druga zanimljiva točka je GREE-ova globalna odgovornost i upravljanje okolišem. Tvrtka je predana korištenju inovacija za dizajniranje ekološki prihvatljivijih klima uređaja. Ova obveza uključuje usvajanje rashladnog sredstva R32 u odabranim sustavima, koje ima 68% niži potencijal globalnog zatopljenja (GWP) i superiornu energetsku učinkovitost u usporedbi s R410A, naglašavajući predanost GREE-a smanjenju utjecaja na okoliš.

Od svojih skromnih početaka, GREE je izrastao u pouzdano ime u klimatizaciji, pružajući udobnost u nekim od najekstremnijih okruženja, uključujući Medijsko selo Olimpijskih igara u Pekingu 2008. i glavni stadion Svjetskog kupa u Africi 2010. S preko 80.000 zaposlenika diljem svijeta, 16 istraživačkih instituta, 152 istraživačka centra, preko 1.400 laboratorija i 16.000 inženjera, GREE i dalje prednjači u tehnologiji klimatizacije i inovacijama.

Za vas koji niste upoznati par modela koje možete pronaći u njihovom asortimanu su Lomo Economical koja je trenutačno najpovoljnija varijanta, zatim Pular koja je isto jeftinija alternativa, lomo regular koji je standard za one koji žele dobru klimu te imamo nove proizvode poput Fairy black. Sve navedene Gree klima modele možete pronaći kod nas.